Tuesday, June 8, 2010

~Detail produk~


~Detail produk~


Akar Herbanika
(10 Pek Uncang)

Akar herbanika di dalam Set Bersalin NR bertindak menambah khasiat pemakanan dan menyegarkan anggota badan ibu yang baru bersalin.
1 pek Akar Herbanika di rendam dalam 1 teko air panas yang mendidih dapat digunakan semula untuk tempoh 3 hari.Air ini juga boleh dicampur dengan madu untuk menambah keharuman, rasa dan khasiatnya.Uncang Cuci.
(10 pek uncang)
Luka jahitan elok di cuci dengan Uncang Cuci NR .Ia bertindak seperti antiseptik untuk mengelakkan kuman yang boleh menyebabkan jangkitan.
Ia juga di buat mandian yang berfungsi menyegar dan menghilangkan bau badan semasa berpantang.Pek 10 uncang ini tahan untuk penggunaan selama 1 bulan.

Tablet Phyto Natal.
(90 Tablet)

Phyto Natal di dalam Set Bersalin NR berfungsi untuk menurunkan berat badan yang berlebihan.

Ia juga bertindak menguatkan tubuh di samping melawaskan pembuangan air besar
Minyak Herbanika.
(100 ml)
Minyak herbanika disediakan di dalam Set Bersalin NR untuk membantu menguatkan otot perut dan buah dada, mengurangkan kesan regangan atau pecah-pecah di kulit semasa mengandung.
Ia juga melancarkan peredaran darah disamping memastikan badan ibu yang baru bersalin sentiasa hangat.

Herbanika Barut.
(60gm)

Krim barut di dalam Set Bersalin NR ini disapu disekeliling perut dan pinggang untuk meleper dan memperkemaskan perut yang menggeleber selepas bersalin.
Ia juga menguatkan semula otot-otot perut dan pinggul yang kendur ketika menampung bayi di dalam kandungan.Gunakan herbanika barut Set Bersalin NR ini 2 kali sehari sebelum memakai bengkung.


Herbanika Lulur.
( 100 gm )

Set Bersalin NR lengkap dengan lulur yang bertindak menyental daki dan kulit yang kehitaman dan kasar semasa mengandung. Anggaran penggunaanya antara 1-2 sudu besar penuh.Lulur ini di gunakan satu kali seminggu dan boleh di gunakan semalam 1 bulan.

0 comments: